BETON-TECHNIKA BETONVÁGÓ ÉS BONTÓ BETÉTI TÁRSASÁG

1201 Budapest, Tótfalusi K. M. sétány 24.
Tel/Fax: 284-2103
Mobil: 06-20-9433-961, 06-20-9442-535 
Email: beton961@t-online.hu

Építkezik, felújít? Falakat kell kivágni, födémeket átvágni? S nincs meg hozzá megfelelő eszköze? 

Mi megoldjuk! Betonvágó berendezéseink állnak rendelkezésére!

Teret nyitunk!

Nincs elég hely lakásában? Mi csinálunk Önnek!

A Beton-Technika Bt. fő profilja a betonvágás, ajtóvágás, szellőzőfurat készítése, betonfúrás és betonfal vágás.

Mi is az a betonfal vágás?

Az amerikai konyhák virágkora elképzelhetetlen lenne a betonfal vágás lehetősége nélkül. Az eljárás során ebben az esetben a konyha és a nappali közötti falat bontják ki, egy légterűvé téve ezáltal a két helységet. A mai modern technológiával már az is megvalósítható, hogy ezek a munkálatok a lehető legkevesebb kellemetlenséggel, porral, kosszal járjanak.

Mire érdemes a betonfal vágásakor figyelni?

Elméletben lehetséges, hogy valaki házilag távolítsa el a nemkívánatos falakat, ám tapasztalataink szerint ez elég aggályos lehet. Egy ilyen folyamat során a csapatnak ugyanis nemcsak a romboláshoz kell értenie, tisztában kell lennie a betonvágás, betonfúrás és a falfúrás technikáival is. Nem beszélve arról, hogy az otthoni használatra kapható eszközök korántsem olyan teljesítményűek és minőségűek, mint amivel egy profi szakember dolgozik. Érdemes szem előtt tartani azt is, hogy bizonyos főfalak eltávolításához engedély szükséges, mivel statikailag ronthatja az épület állapotát.

Keresse fel a Beton-Technika Bt.-t a betonfal vágással kapcsolatban felmerülő kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

Cégünk fő profilja különböző betonelemek vágása, fúrása, eltávolítása, ezáltal levesszük ennek terhét az Ön válláról. A legkorszerűbb betonvágókkal dolgozunk, igen rövid határidővel, hogy Önnek minél kevesebb kényelmetlenséget kelljen elviselnie. Sokéves tapasztalatunkkal garantáljuk Önnek a minőségi munkát. Nálunk nem érik meglepetések, pontosan azt kapja, amit eltervezett.

Ha Ön is éppen felújítást tervez, de nem tudja, hogyan is oldhatná meg a falak átvágását, mozgatását, forduljon hozzánk, s mi garantáljuk a legjobb minőségű munkát a lehető legjobb áron!

aaa